18 października zapraszamy na wyśmienity brunch w formie bufetu.
W menu szeroki wybór potraw: dań głównych, zup, przekąsek ciepłych i zimnych oraz deserów.
Nie zabraknie dań bezglutenowych i wegetariańskich oraz propozycji menu dla dzieci.
Napoje: kawa, herbata, woda mineralna, soki, kompot, wino domowe.
Dodatkowo w godz. 12:00-16:00 zapewniamy animacje dla dzieci.️
Czy może być lepszy pomysł na rodzinne niedzielne popołudnie?
Nie może Was zabraknąć!
Zachęcamy do rezerwacji - ☎ +48 22 375 90 35, recepcja@koszaryarchehotel.pl
Menu nadchodzącego brunchu:
Zupy:
Krem z białych warzyw | pestki słonecznika (vege)
Zupa gulaszowa
Dania główne:
Schab z sosie grzybowym
Filet z morszczuka w sosie kaparowym
Makaron penne w warzywami sezonowymi | parmezan (vege )
Eskalopki z kurczaka | emulsja maślano -ziołowa
Dodatki :
Kasza gryczana | masło | zioła
Ziemniaki opiekane | rozmaryn
Kopytka ziemniaczane
Przystawki :
Mini tatar ze śledzia | pumpernikiel | pikle
Roladki z cukinii | serek ziołowy | suszone pomidory (vege)
Deska mięs pieczonych | karczek | schab | boczek | chrzan | żurawina
Pasztet koszarowy | sos wiśniowy
Sałatka z grillowanym kurczakiem | mix sałat | pomidor | ogórek | czerwona cebula | sos majonezowy
Sałatka z marynowana gruszką | mix sałat | ser lazur typ niebieski | prażone orzechy włoskie (vege)
Desery:
Mini panna cotta | sos malinowy
Szarlotka | cukier puder
Sernik kokosowy